Onkoloji Hastanesi’nde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanaşma Projesi’ni Yürüten Ekibe Teşekkür.

Onkoloji Hastanesi’nden sorumlu Başhekim Yardımcısı Prof Dr. Mesut ÖZKAYA, gönüllü olarak hasta ve hasta yakınlarına destek faaliyetlerini organize eden ekibe teşekkür etti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Projesi kapsamında gerçekleştirilen 2014-2015 yılına ait toplam altmış üç destek faaliyetini değerlendiren Prof. Dr. Mesut ÖZKAYA, ekip olmanın ve ekip çalışması yapabilmenin önemine değinerek, Onkoloji Hastanesi’ndeki ONKO yardım ekibine, Uzm. Ezc. Ahmet Sami BOŞNAK, Kimyager Semra GÖKLÜ, Hemşire Miyase KAVUĞUBÜYÜK, Öğretmen Nesibe GEREK ve Öğretmen Ali SAMAN’a yapmış oldukları tüm faaliyetlerden dolayı takdirlerini sundu. ONKO yardım ekibinde bulunan öğretmenlerin, öğretmenler gününü de kutluyan ÖZKAYA, ekibin çalışmalarından dolayı gurur duyduğunu belirtti.

IMG-20151125-WA0001 IMG-20151124-WA0022 IMG-20151125-WA0003