Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Lösemili Çocuklar Haftası’nda Hastanemizde

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret ederek onlarla oyun oynadı. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” dolayısıyla lösemi hastası çocukları ziyaret etti. Hastanedeki lösemili çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Tahmazoğlu, okul eğitimlerini hastanede gören çocuklara oyuncak hediye edip, onlarla birlikte resim yaptı. Hastanedeki çocuklarla tek tek ilgilenip çocukların oyun etkinliklerine katılan Tahmazoğlu, ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Onkoloji Hastanesi’ne yapılan ziyaretlerin hastaları çok memnun ettiğini ve onlara büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Tahmazoğlu, duyarlı insanlara lösemili hastaları ziyaret etme tavsiyesinde bulundu.

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu şöyle konuştu:

“Her yıl 2-8 Kasım ta  11tarihleri arası “Lösemili Çocuklar Haftası” olarak kutlanıyor. Lösemi halk arasında kan kanseri olarak bilinen ve özellikle küçük çocuklarda görülen bir hastalık ve dikkat edilmesi gereken bir hastalık. Biz de bu hafta münasebetiyle onkoloji hastanemizde yatan çocuklarımızı ziyarete geldik. İçerde yatıp tedavisi devam eden hastalarımız da var. Şu an durumu daha iyi olup yanımızda olan hastalarımız var. Buradaki doktorlarımız ve personellerimiz gerek temizlik ve gerekse düzen yönünden çok iyi olduklarını gördük. Emeği geçen tüm doktorlarımıza çok teşekkür ediyorum. Lösemili hastalarımıza da bir an önce acil şifalar diliyorum.”

Ziyaret sonrası Başkan Tahmazoğlu, hasta çocukların ailelerine ve hastane personeline çiçek vererek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

12 1121 11_09112015091656

Haber ve Fotoğraflar: Gülden Çokkalender