Hastanemizde Karne Heyecanı

Gaziantep Üniversitesi(GAÜN) Onkoloji Hastanesi’nde Pediatrik Hematoloji Bölümü’nde bulunan Hastane Sınıfı’da derslerine devam eden, yatarak tedavi gören 23 öğrenci teşekkür belgelerini aldı. Hastane Sınıfı’nda düzenlenen karne töreninde öğrencilerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.

Hastane sınıfı öğretmenlerinden Ali SAMAN ve Nesibe GEREK, 17 Haziran Cuma günü 23 öğrenciye teşekkür belgesi vermenin sevincini yaşarken kendilerini yalnız bırakmayan Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut ÖZKAYA’ya, Pediatrik Hematoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali BAY’a, Uzm. Ecz. Ahmet Sami BOŞNAK’a ve Başhemşire Ayşe KIZILIRMAK’a teşekkür etti.

Hastane yönetimi 2015-2016 eğitim öğretim yılını Onkoloji Hastanesi’nde başarıyla tamamlayan çocukları kutlayarak çocukların ailelerine acil şifalar dilediler.
DSCN5608 DSCN5612 DSCN5630 DSCN5639 DSCN5606