Onkoloji Hastanesi’nde Karne Heyecanı

Gaziantep Onkoloji Hastanesi Pediatrik Hematoloji Bilim Dalı’nda tedavi gören çocuklar gerek yatak başı eğitimlerinde gerekse Hastane Sınıfı’nda almış oldukları eğitimin yarıyılında karne heyecanı yaşadı.

Pediatrik Hematoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Bay ve hastane yönetimi çocukların bu heyecanına ortak olurken, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Metin KILINÇ ve Gaziantep Onkoloji Hastanesi’nden sorumlu Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Mesut ÖZKAYA, sağlık problemi nedeniyle örgün eğitimini hastane sınıfında alan çocukların karnelerini Hastane Okul sınıfı öğretmenleri ile beraber dağıttı.

Hastane sınıfında görev yapan sınıf öğretmeni Nesibe GEREK ve Ali SAMAN, eğitim alan çocuklara okul öncesi eğitim ve kademeli olmak üzere ilköğretim 1. 2. 3. 4. sınıf eğitimi verdiklerini ifade ederek, karnelerini alan çocuklarla beraber fotoğraf çektirdiler.

DSCN5552 DSCN5546 DSCN5531 DSCN5571

Haber: Gülden Çokkalender