Gaziantep Yesemek Rotary Kulübü’nden “Bir Okulumuz Var”

Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören lösemili çocukların, Onkoloji Hastanesi Hastane sınıfında eğitim ve öğretimlerine devam edebilmeleri için, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı kırtasiye masrafları, bu yıl Gaziantep Yesemek Rotary Kulübü tarafından gerçekleştirildi.  Gaziantep Yesemek Rotary Kulübü Başkanı Bülent ÇINAR, Guvernörü Prof. Dr. Canan ERSÖZ ve Guvernör Yardımcısı Mete AKCAN’ın aralarında bulunduğu kulüp üyeleri ile birlikte gerçekleştirdikleri “bir okulumuz var” projesi Onkoloji Hastanesi’nde memnuniyetle karşılandı. Hastane sınıfında öğretmenler ile gerçekleştirdikleri ziyarette sınıfı öğretmeni Nesibe GEREK ve Ali SAMAN Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara sağladıkları bu anlamlı destekten dolayı mutluluklarını ifade ederek, teşekkür ettiler.

IMG-20150910-WA0009