Gaziantep Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Hastanemize Ziyaret

Gaziantep Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen iyileştirme çalışmaları kapsamında; Denetimli Serbestlik Çalışanları yükümlülerle birlikte Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören yetişkin hastaları ziyaret etti.  23 Haziran 2015 tarihinde Onkoloji Hastanesi’nde yetişkin hastaların tedavi gördüğü serviste gerçekleşen ziyarette, klinik doktorları tarafından denetimli serbestlik tedbiri bulunan kişilere Onkolojik vakalarla ilgili bilgilendirme yapıldı.  Denetimli Serbestlik Uzmanları Perihan SOYLU, Metehan OCAK ve Uğur CANPOLAT, yükümlülerle beraber Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile tanışarak moral amaçlı neşeli ve sıcak bir sohbetle ziyaretlerini  gerçekleştirdiler.

Onkoloji Hastanesi’nde görevli Halkla İlişkiler Sorumlusu Gülden ÇOKKALENDER, Klinik sorumlu hemşiresi Dilek TEKİN ve uzman doktorlar tarafından karşılanan Gaziantep Denetimli Serbestlik Müdürlüğü çalışanları ve yükümlüleri Onkoloji Hastanesi’nin ev sahipliğini yapmış olduğu ziyaretten memnun olduklarını belirterek, hastane yönetimine teşekkür ederel Onkoloji Hastanesi’nden ayrıldılar.

DSC_5881 DSC_3625