14 Mayıs Eczacılık Günü Süpriz Kutlaması

Hastanemizin İdari Sorumlusu Uz Ecz. Ahmet Sami Boşnak, 14 Mayıs Eczacılık Günü kutlamaları kapsamında Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesinde konuşması olması nedeni ile hastanemizde olamamıştı. Ancak buna rağmen hastanemiz hemşireleri, öğretmen ve öğrencileri bu günü kutlamak istediler. Bu kapsamda büyük emekle hazırladıkları yazılar ile beraber kısa bir kutlama mesajı videosu çekerek Eczacı Ahmet Boşnak!a gönderdiler. Bu anlamlı kutlamadan çok mutlu olan Eczacımız, gönderdiği mesajda, “Çok sevgili ekibim, hocalarım, hemşirelerim, çocuklarım Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesinin daveti ile katıldığım kutlama programında tam da mikrofona çıkmak üzere iken geldi mesajınız. Ellerim titredi, Gözlerim yaşardı, sizden bahsettim onlara. Her zaman yanımda oldunuz, idare Yanınızda derken esasında siz benim yanımdaydınız. Yine tam da en yorulduğumda yanımdasınız. Var olun Sağolun.” diyerek tebrikleri kabul etti.

Screen Shot 2015-05-15 at 18.51.22

Haber ve Fotoğraflar: Gülden Çokkalender