Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesi’nden Onkoloji Hastanesi Ayaktan Kemoterapi Ünitesi’ne Anlamlı Ziyaret

Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu müzikli şölen, ilk kez Ayaktan Kemoterapi Ünitesi’nde tedavi gören tüm hasta ve hasta yakınlarına verildi. Bu anlamlı ziyarette, şarkılara eşlik eden hasta ve hasta yakınlarının memnuniyeti gözlerinden okunurken, şölene Kemoterapi Hemşireleri ve sağlık çalışanları da katıldı.   Lise öğretmenlerinden Reşat Akdoğan ve Servet Berk,  hasta ve hasta yakınlarına moral vermek ve öğrencilere empati yeteneği kazandırmak için bu tür faaliyetlerde bulunduklarını ve bu faaliyetlerin sürdürülebilirliği için çalıştıklarını söylediler Hastane Yönetimi’nin olumlu görüşlerini ve ilgisini alan Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri hasta ve hasta yakınlarına karanfil dağıtatarak bu güzel gün için hatıra fotoğrafı çektirdiler.

IMG-20150514-WA0020 IMG-20150514-WA0016 IMG-20150514-WA0060 IMG-20150514-WA0032

Haber ve Fotoğraflar: Gülden Çokkalender