Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şubesi Kadın Kolları Üyelerinin Anlamlı Ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şubesi Kadın Kolları üyeleri, Onkoloji Hastanesi’nde lösemi tanısıyla tedavi gören çocukları Onkoloji Hastanesi’ndeki Okul Sınıfı’nda ziyaret etti. MÜSİAD Kadın Kolları Başkanı Seda Özkara öncülüğünde dernek üyesi kadınlar Süreya Ener, Filiz Özkara ve Songül Çelenk okul sınıfında eğitim gören çocuk hastaları ziyaret ederek çocuk hastaların gerek eğitim esnasında gerekse tedavi aşamasında her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için ‘biz de varız’ dediler.

Çocuk hastaların aileleri ile yakından ilgilenen (MÜSİAD) Gaziantep Şubesi Kadın Kolları üyeleri, Okul sınıfında çocukların öğretmenleri Nesibe Gerek , Ali Saman ve Onkoloji Hastanesi’nden sorumlu Uz.Ecz.Ahmet Sami Boşnak ile gerçekleştirdiği görüşmede bundan sonra Onkoloji Hastanesi’ndeki tüm projelere dahil olmak ve ailelerin yanında yer almak istediklerini dile getirirken, Onkoloji Hastanesi’nden sorumlu Uz.Ecz.Ahmet Sami Boşnak, (MÜSİAD) Gaziantep Şubesi Kadın Kolları üyelerinin bu duyarlılığından dolayı“bu hastanede tedavi gören hastalara gönülden köprü oluşturmanın ve buna vesile olmanın değerler eğitiminde çıtayı yükseltmek olduğuna vurgu” yaptı.

Ziyaret sonunda memnuniyetlerini dile getiren Onkoloji Hastanesi yönetimi ve ekibi proje amaçlarının her bir çocuğa ışık tutmak olduğunu dile getirerek (MÜSİAD) Gaziantep Şubesi Kadın Kolları üyelerine teşekkürlerini sundular.

FullSizeRender (7)

Haber ve Fotoğraflar: Gülden Çokkalender