Gaziantep Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Onkoloji Hastanesi’ne sürpriz ziyaret

Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar, Gaziantep Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda okuyan bir grup öğrencinin sürpriz ziyareti ile karşılaştı.  Tedavi gören çocukların okul sınıfında aldıkları eğitime boyama kitabı ve hikaye kitabı ile katkıda bulunan Gaziantep Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İşletme Bölüm öğrencileri Yurdagül Kurt, Fikriye Polat, Duygu Şenay ve Nesrin Demir ziyaret sonrasında Onkoloji Hastanesi’nden sorumlu Uzm. Ecz. Ahmet Sami Boşnak ile görüştü.
Uzm. Ecz. Ahmet Sami Boşnak okuyan gençlerin sorumluluk üstlenmesinden duyduğu mutlululuğu söyle ifade etti: “Çocuklarımızı beden ve ruh sağlığı yerinde, kendi ayakları üstünde durabilen, sorumluluk sahibi, kendine güvenen bir birey olarak yetiştirmek eğitime değer katan nedenlerden ilkidir. Bu nedenle üniversite gençlerini aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

DSCF2096 DSCF2105 DSCF2117 DSCF2125