Gaziantep Yesemek Rotary Kulübü Başkanı ve Ekibinden Onkoloji Hastanesi’ne ziyaret

Gaziantep Yesemek Rotary Kulübü Başkanı Eltal KUYUCU, Gaziantep Yesemek Rotary Kulübü Bölge Guvernörü Korhan ATİLLA, Alleben Rotary Kulübü Başkanı Neşet Dai ve Zeugma Rotary Kulübü’nden Mehmet ALKAN, Onkoloji Hastanesi’nde lösemi tanısıyla tedavi gören her bir çocuk için tablet bilgisayar hediye etti.

Onkoloji Hastanesi’nden sorumlu idareci Uzm. Ecz. Ahmet Sami Boşnak ve Hastane Okulundan görevli öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılanan bu ziyaret Hastane Okulunda eğitim gören çocuklar için güzel bir sürpiz olmuştur.

Hastane Okulunda hasta çocuklar için etkinliklerine devam edeceklerini belirten Gaziantep Yesemek Rotary Kulübü Başkanı Eltaf KUYUCU yeni dönem eğitim öğretim yarı yılına başlayacak çocuklar için de Onkoloji Hastanesi Hastane Okuluna tablet bilgisayar bıraktılar.

image3 image4 IMG_0854 IMG_0863 IMG_0872