Onkoloji Hastanesi İlkokulu’muzda Karne Sevinci

Gaziantep Onkoloji Hastanesi Pediatrik Hematoloji Bilim Dalı’nda tedavi gören çocuklar gerek yatak başı eğitimlerinde gerekse Hastane Sınıfı’nda almış oldukları eğitimin yarıyılında karne sevinci yaşadı. Gaziantep Onkoloji Hastanesi’nden sorumlu Başhekim Doç. Dr. Mesut ÖZKAYA okul öncesi ve ilköğretim çağındaki eğitime ihtiyacı olan, sağlık problemi nedeniyle örgün eğitimini hastane sınıfında alan tüm çocukları kutladığını belirterek, “Umuyorum ki çocuklarımızın almış olduğu bu karneler tüm hastane çalışanlarının emeğinin karşılığıdır” dedi. Hastane sınıfında görev yapan sınıf öğretmenleri Nesibe GEREK ve Ali SAMAN, eğitim alan çocuklara okul öncesi eğitim ve ilköğretim 1. 2. 3. 4. kademe olmak üzere eğitim verdiklerini, yatak başı eğitimlerde ise çocukların birer saat ders aldıklarını ifade ettiler.

imageimage