Özel Sanko Okulları Okul Aile Birliği’nden Hastanemize Destek “Yanınızdayız”

Özel Sanko Okulları tarafından Onkoloji Hastanesi Pediatrik Hematoloji Bilim Dalı’nda tedavi gören lösemi hastası çocuklarımız ve yakınları için Hastanemiz tarafından hazırlanan “Kendin Pişir Kendin Ye”, “Hastanemize Hoşgeldiniz” ve “Hastanemizde Miss Gibi Kokular” isimli projelerimizde bir yıllık ihtiyacı karşılayacak paket yardımlarında bulunmaları tüm hasta ve hasta yakınlarını tarafından büyük mutlulukla karşılandı. Özel Sanko Okulları Okul Aile Birliği Başkanı Ecz. Funda Öztan Karayılan ve üyelerinin, Hastane Okulu sınıfında Onkoloji Hastanesi’nden sorumlu idarecimiz Uzm.Ecz. Ahmet Sami Boşnak ile yapmış oldukları görüşmede Onkoloji Hastanesi’nin farklı projelerinde yine katkı sağlayabileceklerini iletmeleri ve hastane okul sınıfımızı kardeş okul olarak görmekten memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.

image1 image2 image3 image4 image5 image6