Şahinbey Kaymakamlığı ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Hastanemize Ziyaret

Lösemili çocukları unutmayan Şahinbey Kaymakamı Selami AYDIN ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin TEPE, Gaziantep Onkoloji Hastanesi’ni ziyaret ederek Gaziantep Onkoloji Hastanesi Okulu’nda Lösemili çocuklarla, hastane yöneticileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi.
Şahinbey Kaymakamlığı tarafından lösemili çocuklar için hazırlanan çeşitli hediyeler Onkoloji Hastanesinde lösemili çocuklara dağıtıldı.
Etkinlikte; Onkoloji Hastanesi sorumlu Başhekimi Doç. Mesut ÖZKAYA, Pediatrik Hematoloji B.D. Bşk. Prof. Dr. Ali BAY, Hastane Müdür Yardımcısı Ecz. Ahmet S. BOŞNAK ve Hastane Okulu Öğretmenleri Nesibe GEREK ile Ali SAMAN, Şahinbey Kaymakamlığına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne katkılarından ve ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.