Galatasaray Taraftarlar Derneği’nden Onkoloji Hastanesi’ne Ziyaret

image1-3Onkoloji Hastanesi sorumlu başhekimi Doç. Dr. Mesut Özkaya ve hastaneden sorumlu müdür yardımcısı Uzm. Ecz. Ahmet S. Boşnak geçtiğimiz haftalarda Galatasaray Taraftarlar Derneği Bşk Zeki Kumru ve Sani Yıldırım’ın  Galatasaray Futbol Takımı oyuncularından Emre ÇOLAK ile Onkoloji Hastanes’inde lösemili bir çocuğa yapmış oldukları moral ziyareti için teşekkür etti. Görüşmede Zeki Kumru, 19 Mayıs 2014 tarihinde kurulan Gaziantep Galatasaraylılar Derneği’nin misyonunun Taraftarı olduğu için gurur duyulan Galatasaray Spor Kulübü’nün taraftarı, Galatasaray Spor Kulübü’ne ilgi ve sempati duyanlardan, GAZİANTEP Galatasaray Taraftarlar Derneği’ne kayıt olacak üyelerin psikolojik ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak, Takımımızın renklerine gönül vermiş, bu uğurda takımının iyi ve kötü gününde herdaim arkasında olan Dernek üyelerinin sportif gelişmelerini sağlamak, spor eğitimi ve ahlâkını geliştirmek ve üyeleri arasında sevgi ve dayanışmayı arttırmak olduğunu söyledi. Derneğin, Gaziantep için her güzel çalışmanın arkasında olduğunu söyledi. Onkoloji Hastanesi’nde Doç. Dr. Mesut ÖZKAYA’yı makamında ziyaret eden Galatasaray Taraftarlar Derneği Bşk. Zeki KUMRU Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören tüm hastalar için güzel organizasyonlarla, moral olmaya devam etmek istediklerini söyledi.