BİNBAŞI DÜNDAR TAŞER SAĞLIK MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN MORAL TEDAVİSİ

Binbaşı Dündar Taşer Sağlık Meslek lisesi öğrencileri Hastanemiz Pediatrik Onkoloji bölümünde yatan ve ayaktan tedavi olan hasta ve hasta yakınlarına BESLENME konulu bir Tiyatro gösterisinde bulundular. Ardından lise öğrencileri tarafından müzik dinletisi ve çocuklarla oyunlar oynadılar. Yapılan bu güzel konulu tiyatro ve müzik dinletisinden çocuklar ve yakınları memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu etkinlikten ötürü  gönül güzelliklerini bizimle paylaşan Binbaşı Dündar Taşer Sağlık Meslek Lisesi kıymetli öğrencilerine ve öğretmenlerine Hastanemiz adına  şükranlarımızı sunar onları canı gönülden kutlarız.  ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????