İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ONKOLOJİ HASTANEMİZDEKİ ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERE ANLAMLI ZİYARET

İl Milli Eğitim Müdüründen Onkoloji Hastanesi’ne Ziyaret

Gaziantep İl Milli eğitim Müdürü Cengiz Mete, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Onkoloji Hastanesi bünyesindeki hastane okulunda görev yapan öğretmenleri ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Tüfekçi, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ve Şube Müdürü Halit Ateş ile GAÜN Onkoloji Hastanesini ziyaret eden Mete, buradaki ilkokulda görev yapan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, öğretmenlere çiçek takdim etti.

Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Mete, eğitim ve öğretimlerine devam eden hasta çocuklara da çeşitli hediyeler vererek geçmiş olsun dileklerini iletti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mete yapmış olduğu ziyarete eşlik eden Onkoloji Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Handan HAYDAROĞLU ŞAHİN ve Hastane Müdür yardımcısı Hasan KILIÇ ile yapmış olduğu görüşmede milli eğitim camiası olarak lösemili hastalara donör olmak için Kızılay’a kan bağışında bulunacaklarını da belirtti.DSCN5757 DSCN5747 DSCN5761 DSCN5762